Psykisk Førstehjælp til unge

 

Mentalt Sundhedscenter tilbyder:

Kurset i Psykisk Førstehjælp til unge.

Dato: 31-01-2018 – 01-02-2018 Kl. 08.30 – 15.30

Kurset er blandt andet målrettet forældre, lærere, mentorer, trænere m.fl., som har kontakt med unge.

Kurset strækker sig over 2 dage. Du får viden om de mest udbredte psykiske sygdomme og kriser, som rammer unge, og du får kompetencer til at handle og tage hånd om unge, der viser tegn på psykisk sygdom eller krise.

Målet med kurset er, at flere unge, som er i mistrivsel, mødes med større forståelse og bliver hjulpet tidligere, så den fornødne hjælp kan etableres.

Forskning viser, at psykisk sygdom oftest starter i ungdommen eller det tidlige voksenliv, og alt peger på, at en tidlig indsats er helt central, hvis udvikling af reel psykisk sygdom, skal forebygges.

Undervisere:

Bente Pedersen, specialuddannet psykiatrisk sygeplejerske, har 1½ års erfaring som instruktør i Psykisk Førstehjælp. Udover instruktøren, deltager undervisere med egen erfaring med psykisk sygdom, så den praktiske viden, blandes med den erfaret viden.

Kursusinfo:

Sted: Mentalt Sundhedscenter, Hostrupsgade 15 B, 8600 Silkeborg

Tilmelding: bente@mentalt-sundhedscenter.dk eller på telefon 20 58 05 44

 Pris: 2400 kr. Inkl. grundbog i Psykisk Førstehjælp, diplom og forplejning – excl. moms. For mere information omkring kurset se: http://www.psykiatrifonden.dk/p1h

Undervisere

Bente Pedersen

Stifter af Mentalt Sundhedscenter

Specialuddannet psykiatrisk sygeplejerske med 25 års erfaring fra behandlingspsykiatrien – heraf de 18 år som leder. Har en Master i Humanistisk S [...]